#ترشی_بادمجان_شکم_پر
بادمجونای کوچیک و قلمی
سرکه
سیر
سبزی ترشی (نعنا،جعفری،شوید ،ترخون ،مرزه ،گشنیز)
سبزی معطر شمالی (چوچاق)
ادویه ترشی (گلپر،سیاه دونه ؛تخم گشنیز )
فلفل تند
نمک و زردچوبه
بادمجونا رو بشوئید و با چاقو وسطشونو چاک بدید،داخل قابلمه بچینید روش سرکه ونمک بریزید بذارید روی حرارت تا کمی بپزه ،با دست تست کنید زیاد له نشه ،بعد از روی حرارت بردارید تا خنک بشه سبزی ها خرد کنید ،فلفل هارو خرد کنید ،سیر رو پوست بکَنیدو خرد کنید و زرد چوبه و پودر گلپر و پودر تخم گشنیز و سیاه دونه ونمک رو با هم مخلوط کنید و از این مواد داخل شکم بادمجونا رو پر کنید و داخل ظرف شیشه ای بچینید و روش سرکه بریزید و داخل یخچال بذارید تا ترشی آماده بشه
🍔
@ashpaziiy