#ماکارونی
اول گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه خوب ورز بدید و سپس به صورت توپ های کوچیک قلقلی کنید و توی ماهیتابه بزارید تا زمانی که توپک های گوشت ابش کشیده شد کمی روغن اضافه کنید و کمی که سرخ شدن توپک های گوشت شما اماده
#اسفناج_پلو
۳ قاشق روغن زیتون را در قابلمه با حرارت متوسط گرم کنید یک عدد پیازها را حدود 5-7 دقیقه در روغن تفت دهید ,سیر 2 قاشق غذا خوری شوید و 2 قاشق غذاخوری پیازچه را اضافه کنید. یک دقیقه یا دو دقیقه دیگراسفناج را اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه بپز