#پیراشکی_فوری
ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار میدهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا
#املت_خوشمزه
اول از همه یکم رب، روغن زیتون، فلفل دلمه ای رنگی، نمکو فلفلو با هم تفت بدین تا فلفل دلمه ای ها نرم بشن.
تا فلفل دلمه ای یا دارن نرم میشن تخم مرغاتونو تو یه کاسه بزنین یکم با یه چنگال بسه تا زرده سفیدشون قاطی بشه و یکم نمکم اضافه کنین ب