#دنت_خونگی
شیر سرد ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق.غ سرپر
شکر ۲ ق.غ سرپر
پودر کاکائو ۱ ق.غ
خامه ۲ ق.غ
وانیل یک چهارم ق.چ
توی قابلمه نشاسته و شکر رو با هم خوب مخلوط می کنیم بعد کمی از شیر رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شن بعد بقیه شیر رو اضافه می کنیم و هم میزنیم مواد رو روی حرارت ملایم میزاریم مدام هم میزنیم وقتی مواد کمی غلیظ شد وانیل رو اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه، حرارت رو خاموش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه، بعد توی ظرف مورد نظرمون میریزیم و به بقیش کاکائو اضافه میکنیم و روی لایه اول میریزیم برای اینکه لایه ها با هم قاطی نشه بزارید لایه اول کمی خودشو بگیره بعد لایه دوم رو بریزید چند ساعت توی یخچال بزارید
🍔
@ashpaziiy