#هویج_پلو
دوتا هویج درشت ژولین(رنده شده)حدودا۱.۵پیمانه
دوتا سینه ی مرغ خرد شده
یدونه پیاز درشت
۲ق چ از نمک فلفل زردچوبه
برنج ۲.۵پیمانه
زرشک و خلال پسته و زعفران به مقدار لازم
۱/۲ق چ شکر(میتونید بیشتر هم بریزید)
۱/۲ق چ آبلیمو
من هویجارو با کمی روغن تفت دادم شکروآبلیمو رو بهش اضافه کردم تا نرم و سبک شه،بعدش از رو حرارت برداشتم و پیاز رو سرخ کردم(شما میتونید وقتی کاراملی شد از رو حرارت بردارید)بعدشم مرغو همراه ادویه سرخ کردم(به مرغم۲ق غ زعفران هم زدم)در تابه رو گذاشتم به مدت۱۵دقیقه تا مغز پخت بشه و از رو حرارت برداشتم،بعدش زرشک رو برای چند ثانیه ی کوتاه تفت دادم(شما میتونید به زرشکتون کمی شکر هم اضافه کنید)در آخر برنجمو توی یه ظرف ریختم و با مواد آماده شده و کمی برنج زعفرانی تزیینش کردم شما میتونید تمام موادو باهم مخلوط کنید و بذارید تو قابلمه تا دم بکشه
🍔
@ashpaziiy