شیرینی دادلی
ارد شیرینی ۱۳۰ گرم ، یک پیمانه
ارد نخودچی ۳۰ گرم یک سوم پیمانه یه کوچولو بیشتر
کره ۵۰ گرم(به دمای محیط رسیده )
روغن جامد ۴۰ گرم ( عکس رو ببینید نصف یک چهارم پیمانه میشه)
پودر قند ۵۰ گرم ، یک سوم پیمانه
وانیل نوک ق چ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
بریلو یا شکلات برای تزیین یا هر چیز دیگه ای
تو ظرفی کره +روغن جامد+ پودر قند رو با همزن بزنید تا رنگش روشن و پوک بشه بعد زرده و وانیل رو اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگه بزنید بعد ارد نخود رو روش الک کنید مخلوط که شد در آخر ارد شیرینی الک شده رو کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد به اندازه یه ق م تو دستتون گرد کنید با انگشت یا ابزار وسط رو حفره ایجاد کنیدبعد بچینید تو سینی نیاز به چرب کردن نیست برای فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت یه ربع برای تابه ای هم وقتی شروع به کار کردین شعله پخش کن رو بزارید روی حرارت تا گرم بشه بعد شیرینی ها رو توی تابه بچینید و سرش رو بزارید و اینم حدود یک ربع الی بیست دقیقه زمان برای پخت میخواد تا ته شیرینی رنگش عوض بشه
🍔
@ashpaziiy