اما من دمپختک رو با لپه باقالی زرد درست میکنم،از شب قبل باقالی رو میذارم خیس بخوره و چند بار آبشو عوض میکنم،بعد با پیاز داغ و زردچوبه فراوان و کمی پوره سیر تفتش میدم،و کمی آب جوش میریزم تا پخته بشه برنج شسته و خیس خورده رو با زعفران بهش اضافه میکنم.و زمان میدم تا آبش کشیده بشه و اگر لازم بود بهش آب جوش اضافه میکنم و زمان میدم تا برنج دم بکشه و ته دیگش طلایی و ترد بشه
سبزيجات زردك،كلم بنفش،كلم بروكسل،هويج،لبو،خيار(ابزار رشته كن تو هايلايت هست بچه ها)،گوجه،كلم بروكلي سیب زمینی تنوری:سیب زمینی ها رو تمیز شستم با پوست وبرش های بزرگ زدم و نیم ساعت داخل آب یخ خیس کردم، خشکشون کردم و تو
از شربت خيار سكنجبين نگم از طعمش كه محشره براي روزهاي گرم و افطار عالیه
٢ليوان شكر رو با دو ليوان اب بزازيد رو شعله جوش بياد شكر حل بشه يك دسته نعنا حدودا ٢٠٠گرم پاك شده و شسته با ساقه هاش رو بريزيد توش (بعد اينكه شكر حل شد )بزاريد يك ربع تا
با ویس📱وپیام✉گرفته میشه.. خانم سادات گوشی شنوابرای شنیدن حرفهای شما عزیزان با ارائه بهترین راه حل 💯با 10سال سابقه کاری.. @Sadatkhanoomii @falkadehghoooranii